Algemene Voorwaarden

 1. Algemeen.
  1. Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en nakoming van alle tussen de klant en de leverancier gesloten overeenkomsten.
  2. Alle prijzen op VD Borduurstudio.nl zijn in euro’s incl. 21% BTW .
  3. De verzendkosten zijn exclusief de prijzen en worden conform de tarieven van POSTNL berekend.
 1. Prijzen wijzigingen druk en zetfouten in de algemene voorwaarden voorbehouden.
 2. Alle rechten voorbehouden.
 3. Op levering van alle artikelen geld, zolang de voorraad strekt.

2.  Bestellingen :

2.1 VD Borduurstudio is niet aansprakelijk voor fouten in het door de klant aangeleverde ontwerp dan wel in de door klant verstrekte gegevens.

2.2 De kleuren van bordurende kunnen iets afwijken van het originele ontwerp.

2.3 Nadat de door u bestelde producten depersonaliseert zijn (zowel of particulieren als bedrijven) is uw bestelling definitief en kan niet meer geannuleerd, geruild en/of retour gezonden worden, rekening houdend met de wet kopen op afstand(zie artikel 5)

2.4 Aangeleverde gedigitaliseerde bestanden worden altijd eerst uitgewerkt op een proef  lap en pas naar u goed vinden geborduurd op het uiteindelijk product

2.5 Wij zijn niet verantwoordelijk voor kleding die de klant zelf aanlevert deze wordt niet vervangen. De kleding die wij leveren worden met pasmaten geregeld zodat voor de klant het fijnste is om ook zeker te weten dat het goed is.

3. Betalingen :

 1. Vd Borduurstudio biedt u een paar mogelijkheden om u betalingen te voldoen, waaronder vooruitbetaling ( over maken per bank)
 2. Contante betaling bij levering dit is bij kleiner bestellingen .
 3. Verder groter bestellingen wordt een voorschot berekend. In overleg met de klant.
 4. Bij een bestelling die via de website wordt besteld en geleverd is geen betaling binnen geen levering. (binnen 10 dagen )

Levering en verzending

Bij VD Borduurstudio doen we ons beste kleiner bestelling binnen 7 dagen te leveren ook is het mogelijk om in overleg snel te leveren. De groter levering worden met klant afgestemd . Verzenden doen via de TNT POST en wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigen en/of zoekraken van goederen. (dit kan bij TNT POST worden mee verzekerd)

5. Wet kopen op Afstand

5.1 Op 1 februari 2001 is de wet “bescherming van de consument bij afgesloten overeenkomsten” in werking getreden, VD Borduurstudio houdt zich uiteraard aan de wet “kopen op afstand” met dien verstande dat gezien het persoonlijke karakter van ons geborduurd artikelen, de in deze wet beschreven afkoelingsperiode niet van toepassing is op producten waar een persoonlijke borduring op gezet is op u verzoek.

5.2 In de wet staat namelijk beschreven dat de wet “kopen op afstand” niet geldt voor onder andere goederen die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben.

 1. Klachten :

klachten worden bij ons altijd serieus behandeld, samen met u zoeken wij naar een wederzijds tevreden stellende oplossing gezocht.